zondag 15 maart 2009

De Verdwenen Stick in een nieuw jasje

Het is ongelooflijk, maar waar. De Verdwenen Stick wordt herdrukt. Binnen negen maanden is de eerste druk al uitverkocht. En dat is natuurlijk hartstikke leuk nieuws.
Voor de herdruk gaan we een nieuwe cover maken. Net als de cover van het tweede deel zal deze uit een foto bestaan. De fotosessie staat voor deze week gepland en zodra de nieuwe voorkant er is, zal ik het hier laten zien.

maandag 9 maart 2009

Cover van Kopsterk

En daar is hij dan. De cover van Kopsterk, het vijfde deel uit de Voetbalgoden serie. Ik moet eerlijk bekennen dat Mark er weer een geweldige tekening van gemaakt heeft.
Als toetje krijgen jullie ook twee tekeningen te zien die in het boek zullen verschijnen.
Nog eventjes geduld. Het boek verschijnt in juni, net voor de vakantie.

donderdag 5 maart 2009

Valse Start ligt in de winkel

Het is zover. Valse start, het eerste deel uit de serie Allsports Academie ligt in de winkel. Hieronder vind je de tekst die achterop het boek staat.

Veel jonge sporters dromen ervan om naar de pas geopende Allsports Academie te gaan, waar studeren met topsport gecombineerd wordt. Mitch blinkt uit in basketbal, maar vecht daarnaast ook tegen het milieu waarin hij leeft. In de harde realiteit van een achterstandswijk houdt basketballen hem op de been. Daphne is kanshebster bij de nationale kampioenschappen hardlopen. Zij groeit beschermd op in een gezin en kan zich richten op de leuke dingen in het leven. Ze droomt van een carrière als atlete met als einddoel de Olympische Spelen. Als het levenspad van Mitch en dat van Daphne elkaar kruisen en ze daardoor lijnrecht tegenover elkaar komen te staan, lijkt de droom van de Allsports Academie voor hen beiden uiteen te zullen spatten. Alleen samenwerken kan hen nog redden. Maar of ze dat op tijd beseffen?

Een meeslepend en spannend verhaal waarin een misdaad, sport en relaties tussen jongeren op een originele manier samengebracht worden. Dit is het eerste deel in de reeks ‘Allsports Academie’. Vanaf 13 jaar.