woensdag 16 november 2011

Voetbalgoden 9 - Balbezit

Het zal niet lang meer duren of Balbezit, het negende deel uit de serie,zal verschijnen. Ik zal kort vertellen waar het over gaat.

Stijn en Storm ontmoeten een oude man die vol voetbalverhalen zit. Tijdens een van hun bezoeken komen ze erachter dat het verleden van de man niet over rozen is gegaan. Als ze vervolgens na een bezoek door een stel andere jongens in elkaar geslagen worden, gaan ze op onderzoek uit.
Met FC Rapitas strijden de Voetbalgoden voor het kampioenschap. Ze nemen hun ploeg op sleeptouw en proberen in een zenuwslopend competitieslot aan het langste eind te trekken. Femke toont weer belangstelling voor Stijn. De jonge spits staat in tweestrijd. Moet hij haar links laten liggen om zo te voorkomen dat ze weer zijn hart breekt of zal hij zijn gevoel volgen en op haar uitnodiging ingaan?
Kick ’69, de favoriete club van Stijn en Storm, staat op het punt kampioen te worden. De vader van Stijn heeft kaartjes geregeld en de jongens mogen mee. Hun vriend en sterspeler Bert Pringel speelt weer de sterren van de hemel, maar of dat genoeg is?

Hiernaast staat de afbeelding van de cover. Even geduld nog.

Geen opmerkingen: