vrijdag 9 maart 2012

Ben jij de TOPSCORER in mijn nieuwe boek?


Speel nu zelf de hoofdrol in je eigen voetbalboek! Je speelt in dit verhaal bij je eigen club of bij de club uit je woonplaats. Als je wordt geselecteerd voor Jong Oranje, dreigt het mis te gaan. Je wordt beschuldigd van diefstal. Samen met je beste vriend/vriendin (echte naam) probeer je de werkelijke dader op te sporen. Ondertussen bezoek je met je vader de superspannende halve finale van de KNVB beker waarvoor je favoriete profclub zich geplaatst heeft.

Lukt het je om het mysterie rond de diefstal op te lossen? En lukt het om degene waar jij zo verliefd op bent voor je te winnen? Mag je met Jong Oranje meedoen in de belangrijke kwalificatiewedstrijd tegen Duitsland?
Wat is er mooier dan te eindigen in het Nederlands Elftal op het Europees Kampioenschap, tussen sterren als Wesley Sneijder en Arjen Robben, als topscorer van Oranje.




Bestel voor 1 mei op www.personalgifts.nl/ek2012 en je krijgt deze EK aftelposter, met je eigen naam achter op het shirt, gratis toegestuurd. Op het boek zelf staat jouw naam ook op het shirt en op de plaats waar nu Luca staat. Supercool toch?

Geen opmerkingen: